zaterdag, december 7

Budget Christmas decorations


De laatste tijd ben ik helemaal into kerst en ben ik al bezig met het versieren van mijn kamer. In dit artikel laat ik jullie een paar leuke kerstdecoraties zien die ik zelf heb gemaakt.


Als aller eerst heb ik dit leuke 3D schilderijtje. Ik heb hier een DIY over gepost (klik hier). In deze DIY heb ik wel een ander achtergrond papiertje gebruikt. Toen ik afgelopen weekend bij de action was vond ik een blokje met allerlei leuke kerstpapiertjes. Deze heb ik gebruikt om het schilderijtje nog kerstiger te maken!

De kerstballetjes in het schilderijtje komen van de Primark. Het schilderijtje zelf van de Ikea en de letter stickers van de Flying Tiger.Wat ik ook heb gedaan is verschillende 'kerstballen'/ ornamenten opgehangen voor mijn raam. Ik heb 2 van deze sneeuwvlokjes en een uiltje. Ik heb ze opgehangen met rood glitter lint van de Xenos. De sneeuwvlokjes en het uiltje komen van de Action.
Het volgende idee had ik op een andere blog gezien. Ik heb een leuk kerstachtig potje gekocht met een schattig tekstje erop. Ook kocht ik een snoertje met LED lampjes en een aantal candy canes. De lampjes werken op baterijen dus het potje hoeft niet perse bij een stopcontact in de buurt te staan.

Ik heb het lichtsnoertje in het potje gedaan en er wat candy canes in gehangen als het ware. De baterijen staan achter het potje en zie je eigenlijk niet. Het potje is van de Action en de lampjes ook. De candy canes zijn van de Xenos.
Als aller laatste heb ik nog deze 'count down to Christmas' blokjes gemaakt. Op mijn kamer had ik nog houten blokjes staan van de Action waarmee je 'love' en 'home' kon maken. Ik vond ze niet echt heel geweldig en besloot ze om te toveren tot kerst decoratie.

Ik heb de velletjes kerstpapier van de Action hier wederom voor gebruikt. Op elke zijde van de blokjes heb ik een ander papiertje. Ik heb ze vastgeplakt met fotohoekjes. Toen heb ik de cijfers die nodig waren uitgeprint, uitgeknipt en erop geplakt. Ik vind ze super leuk geworden!

Dit waren alweer mijn kerstdecoraties die ik zelf heb gemaakt voor in mijn kamer. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien! xoxo

5 opmerkingen:

  1. Doe blokjes zijn echt leuk bedacht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! Ik had die DIY al bij Macbarbie07 gezien, maar ik vind dat jij hem ook super hebt uitgevoerd!

    BeantwoordenVerwijderen