dinsdag, oktober 22

Clinique Bottom Lash Mascara

 Vandaag heb ik een review voor jullie van de Clinique Bottom Lash mascara. Deze mascara heb ik al laten zien in de Amsterdam haul. Inmiddels heb ik hem getest. De Clinique Bottom Lash mascara is een mascara speciaal gemaakt voor je onderste wimpers. Soms is het erg lastig om daar mascara aan te brengen zonder te knoeien. Ook blijft deze mascara goed zitten zodat je gedurende dag geen panda ogen krijgt.
De verpakking van deze mascara is erg klein en dun. Hij is mooi zilver met een bloemen patroontje. In de mascara zit 2 ml. Dit is niet veel, maar omdat het alleen voor je onderwimpers is, is dit niet erg. A little bit goes a long way. Ik heb de mascara in de kleur 02 black/brown. De mascara is meer bruin dan zwart. Dit zorgt voor een heel erg natuurlijk resultaat.

 Het borsteltje van de mascara is inie minie. Dit is ideaal voor je onder wimpers aangezien deze klein en dun zijn. Met het borsteltje kun je zonder te knoeien alle wimpertjes mee nemen. De wimpertjes helemaal aan de buitenkant, en de wimpertjes aan de binnenkant.

Wat me wel opviel toen ik deze mascara opende was dat er veel product op het borsteltje zit. Dit vind ik wel een nadeel. Je moet erg voorzichtig zijn dat je niet té veel mascara aanbrengt op je onder wimpers. Dat ziet er natuurlijk ook niet uit.


Excuses voor mijn wallen.
Op de eerste foto zie je mijn oog zonder mascara. Ik heb redelijk volle bovenwimpers en vrijwel doorzichtige onderwimpers. Op de tweede foto heb ik de Clinique Bottom Lash mascara op mijn onderste wimpers. Zoals je ziet zijn de nu een stuk gekleurder en voller. Ik vind het resultaat niet heel erg natuurlijk. Omdat er best veel mascara aan het borsteltje zit plakken je wimpers al snel tegen elkaar aan. Ook zie je goed dat mijn wimpers een stukje langer lijken. Dit doet de mascara heel goed.

Clinique beweert dat de Bottom Lash mascara een langhoudende mascara is die de onderste wimpers goed omlijnt. Hiermee ben ik het eens. De mascara blijft prima heel de dag zitten, zelfs met traan ogen! Hij overleeft een hele boel.

Of het product echt een must have is? Ik vind van niet. Het is een leuk product, en het is handig. Maar het is niet zo dat je dit product absoluut niet kan missen in je collectie. De mascara kost €14,95 en is te koop bij verschillende parfumerieën zoals de Ici Paris XL.

5 opmerkingen:

 1. Goed artikel. Ik vind het wel heel erg natuurlijk en mooi staan! Maar ik weet trouwens niet of ik speciaal een mascara zou kopen voor de onderste wimpers..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat de mascara er wel goed uitziet op je wimpers, maar zelf zou ik het niet kopen alleen voor mijn onderste wimpers.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een grappig concept! Ik vind het altijd wel mooi , lange onderwimpers. Daar is dit product wel geschikt voor:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goede review! Ik vind het resultaat best geslaagd, want het ziet er heel natuurlijk uit. Liefs, Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig heb ik mijn zwemdiploma behaald, anders verdronk ik in je mooie ogen.

  BeantwoordenVerwijderen