woensdag, oktober 23

TBS Earth lovers showergels


 Wie is er nou niet dol op de body shop. Vandaag review ik 3 douchegels van de Earth Lovers lijn van The Body Shop. Drie heerlijke douche gels zonder sulfaten, parabenen, kleurstoffen en zeepvrij. Klinkt niet verkeerd toch?De Earth Lovers showergels van de Body Shop zijn natuurlijke showergels zonder schadelijke ingrediënten voor de huid. Ze zijn ook nog eens milieu vriendelijk gemaakt. De showergels zijn er in veel verschillende geuren. Ik heb de geuren Cucumber & Mint, Rosemary & Fig en  Pear & Lemongrass. De showergels zitten in langwerpige flesjes gemaakt van doorzichtig groen plastic met een groene dop. Zoals je misschien is opgevallen op een van de foto's is dat een flesje een andere dop heeft. Dit komt omdat ik heb een keer heb laten vallen en de dop gelijk afbrak. In de flesjes zitten 250 ml showergel. Dat is een normale hoeveelheid voor een showergel.

De showergels ruiken allemaal erg apart. De geuren zijn erg uniek en vrijwel onbeschrijfbaar. De Cucumber & Mint variant ruikt lekker fris en mint achtig met een vleugje komkommer. Toch doet deze geur me een klein beetje denken aan kiwi. De Pear & Lemongrass is denk ik wel mijn favoriet. Deze ruikt heerlijk. Hij ruikt een beetje zoetig, maar niet te zoet. Een fris geurtje. Tot slot de Fig & Rosemary. Deze vind ik wat kruidiger ruiken. Ik weet niet hoe rozemarijn en vijg ruikt dus ik kan niet zeggen welke geur overheerst. Wat ik wel weet is dat deze geur lekker ruikt. Als je een keer bij de Body Shop komt zijn ze zeker het ruiken waard.


De substantie van de showergels is erg dun en vloeibaar. Het was daarom ook niet makkelijk om een foto te maken aangezien het gelijk van m'n hand af drupte. Wat het voordeel is van deze vloeibare substantie is dat je vrij weinig nodig hebt om heel je lichaam te wassen. Zeker als je een showerpuff gebruikt.

Al met al ben ik erg tevreden over deze showergels. Ze ruiken lekker, ze doen hun werk goed, ze zijn goed voor het milieu en er zitten geen schadelijke ingrediënten in. Deze showergels zijn te koop bij The Body Shop en kosten €6,50 per stuk. Niet heel goedkoop voor een showergel, maar ze zijn vaak in de uitverkoop voor rond de €2 of €3 euro.

4 opmerkingen:

 1. Lijken me heel fijne showergels!
  Leuke blog heb je, ik volg je nu via Bloglovin :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijken me fijne showergels. Ik volg je nu op bloglovin'. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb ze al vaak zien staan voor 2.50 maar ze eigenlijk nooit meegenomen. ik denk niet dat ze iets voor mij zijn. wel een leuke review!!!

  BeantwoordenVerwijderen