zondag, oktober 27

Essie NagellakVan de week kwam ik bij de Big Bazaar twee hele mooie Essie nagellakjes tegen. Ze kostte nu maar €2,99 per stuk. Voor Essie lakjes is dit echt een koopje. Ik nam twee rood achtige kleurtjes mee. Eentje met een creamy finish en een glitter lakje. In dit artikel review ik ze en heb ik swatches!

Op deze foto zie je beide kleurtjes. De glitterlak heet Leading Lady en de creamy lak heet She's Pampered. Beide lakjes zijn rood achtig. De Glitterlak is iets donkerder en meer naar het bordeaux rood en de andere is meer bessen rood. Op de foto komt de kleur van She's Pampered niet helemaal goed over. Ik kreeg deze ook bij de swatches helaas niet goed erop. Sorry daarvoor!

De flesjes van Essie vind ik er altijd heel mooi en classy uitzien. Aan de ene kant staat Essie er op met witte letters en aan de andere zeiden staat het er in met een doorzichtig reliëf. De flesjes zijn redelijk groot en bevatten 13.5 ml nagellak.Als eerste She's Pampered. Ik vind de kleur echt super! De nagellak lakt heel fijn. Na één laagje dekte hij al goed. Toch heb ik nog een tweede laagje aangebracht omdat ik dat net iets mooier vind. Zoals ik al zei komt de kleur niet goed over op camera. Als je de precieze kleur wilt zien raad ik je aan snel naar de Big Bazaar te gaan!

Wat me ook opviel was dat deze nagellak vrij snel droogt. Dat scheelt een hoop gedoe. Super fijn!Dit is de tweede kleur, Leading Lady. Ik heb hiervan één laagje aangebracht over de andere kleur. Ook deze kleur lakte erg fijn en snel. Ik had wel verwacht dat er wat meer glitters in deze nagellak zat. Toch geeft ie een mooie kleur en genoeg glitters af. Een hele mooie combinatie is dit voor de feestdagen!

Al met al ben ik erg tevreden over deze Essie nagellakjes. Ze lakken gemakkelijk en fijn, ze drogen snel op en ze hebben mooie kleuren. Normaal kosten deze lakjes bij de Etos rond de €9,95 maar nu zijn de er ook bij de Big Bazaar voor maar €2,99! Zeker het geld waard!

Volg me nu ook via Bloglovin' !

4 opmerkingen: