zondag, oktober 20

Heerlijk slapen met de Rituals Yin Calming Bed & Body mistSoms is in slaap vallen nog niet zo makkelijk als het lijkt. Een keertje slecht slapen is niet erg. Maar wat nou als het elke nacht raak is? Dan kan je wel wat hulp gebruiken. Daar heeft Rituals iets op bedacht, de Yin calming bed & body mist. Wil je weten wat het doet, en of het werkt? Lees dan snel verder!Wat dit precies is? De Rituals calming bed & body mist is simpelweg een spray die je op jezelf en/of je bed sprayt voordat je gaat slapen. De geur van deze spray is kalmerend en rustgevend waardoor je sneller in slaap kunt vallen. Ideaal dus voor degene onder ons met slaap problemen.

De spray zit in een lange glazen fles met een spray kopje erop. Op de fles staat een soort van "achtergrond" met daarop wat informatie over het product, de naam en wat het is. Je kunt dus niet door het flesje heen kijken, en je kunt ook niet zien hoe vol ie nog zit. Dat is wel een beetje jammer, maar niet heel storend.


De spray ruikt heerlijk naar witte lotus en "Yi Yi Ren", veel anders zou ik het niet kunnen omschrijven. Het is een typische Rituals geur. De spray is dus geschikt voor op bijvoorbeeld je kussens en je deken. Het laat geen vlekken achter en het is veilig voor textiel. Ook zit er in het product geen alcohol.

Maar werkt het ook? Dat is moeilijk te zeggen. Ik vind het heerlijk om deze spray in mijn bed te sprayen. En het is inderdaad een rustgevende geur. Maar het is geen magisch slaap middel of iets dergelijks. Als je erge slaap problemen hebt is dit niet de oplossing. Ondanks dat het niet magisch werkt vind ik het wel een fijn product. Het is niet persé een must have, maar het is wel een leuk product. 

De Rituals calming bed & body mist kost €16,50 en is te koop in Rituals winkels en bij (de meeste) V&D en Bijenkorf filialen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten