maandag, oktober 28

Pampering Night


Af en toe zit het niet mee. Je bent enorm moe, je dag verloopt verschirkkelijk of je hebt een dikke onvoldoende gekregen voor iets waar je zó erg je best op had gedaan. Kortom, een baaldag dus. Op zo een dag verdien je het om jezelf lekker te verwennen.

1. Een warm bad of een lange douche
Als je je even niet helemaal top voelt is er niets lekkerder dan een heerlijk warm bad nemen (met je favoriete Lush bruibal!). Als je geen bad hebt, geen tijd hebt of geen zin hebt om in bad te gaan kan je natuurlijk ook een lekkere warme lange douche nemen. Daar knap je heerlijk van op.

The Beauty Bulletin / When you leave home for college or work, keep your moisturizer in the fridge. Know more on how to pamper yourself <3

2. Gebruik je favo (luxe) douche producten
Je hebt al een rotdag gehad dus nu verdien je het ook om jezelf heerlijk te verwennen. Neem je favoriete of luxe producten die je normaal alleen gebruikt voor speciale gelegenheden en gebruik ze. Na het douchen of het badderen zul je heerlijk ruiken en je weer helemaal fris voelen.

3. Eet je favoriete snacks
Nu je lekker bent opgefrist is het tijd om wat te gaan eten. Ga lekker lang uit op de bank tv kijken of een film met een heerlijke bak chips, je favoriete koekjes of lekkere snoepjes.

homemade lemon body scrub — The Sleepytime Gal

4. Doe wat lekkere geurkaarsen aan
Geurkaarsen zijn geweldig. Ze laten heel je kamer/huis heerlijk ruiken en ze geven een gezellige sfeer. Doe je favoriete geurkaarsen aan. Het is altijd prettig om een lekker luchtje te ruiken niet waar?

5. Maskertje
Als je er zin in hebt kun je ook een fijn gezichtsmaskertje opdoen. Ik zou dit persoonlijk het liefst voor het douchen doen, maar het is maar wat jij fijn vindt. Verwen je huid met een van je lekkerste maskertjes. Dat heb je zeker verdient!

Likes | Tumblr

6. Lekker optijd naar bed
Wat ik altijd fijn vind als ik een rotdag heb gehad is lekker optijd naar bed gaan. Als je er een nachtje over slaapt zul je je de volgende dag een stuk beter voelen. Zorg ervoor dat je slaapkamer netjes opgeruimd is, dat geeft altijd een fijner gevoel vind ik, en dat je bed schoon is. Niks slaap lekkerder dan een pas verschoond bed!

Dit waren een paar tips voor een heerlijke pampering night. Natuurlijk kun je jezelf ook een avondje verwennen als je geen rotdag hebt gehad hoor!

Volg me nu ook via Bloglovin' !

3 opmerkingen:

  1. Allemaal dingen die ik heerlijk vind om mezelf te ontspannen! Je mag jezelf echt wel regelmatig verwennen. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een fijne tips allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen