woensdag, november 13

Catrice Liquid Metal Eyeshadow

Al een tijdje geleden swatchte ik deze mooie Liquid Metal oogschaduw van Catrice in de kruidvat. Ik ben normaal niet zo van de groene oogschaduw, maar deze vond ik wel erg speciaal. Ik had 'm toen toch maar laten liggen. Toen ik vandaag ik de Kruidvat was kon ik het niet meer laten. Ik nam deze prachtige en unieke oogschaduw mee.


Dit is de oogschaduw. Een erg mooie groen met goud kleurige oogschaduw genaamd 070 Gold Leaf Me. De namen van Catrice zijn altijd zo leuk! Deze oogschaduw is niet zomaar een simpele oogschaduw. Nee het is een Liquid Metal. Hiermee claimen ze dat het een "Ultra smooth powder eyeshadow for a spectacular liquid metal effect" is. De oogschaduw belooft dus heel makkelijk en "smooth" aan te brengen.Zoals je kunt zien op de foto heeft deze oogschaduw nog meer speciale kanten. De oogschaduw is namelijk niet plat, het heeft een soort golvend patroon. Ook zijn er kleine ovaaltjes in gedrukt. Het oogt alsof het een soort zacht satijn is. Ik vind het reliëf de oogschaduw iets speciaals geven. Het straalt een beetje luxe uit.

De oogschaduw zit verder in een zwart doosje met een doorzichtige deksel. Het is gemaakt van redelijk stevig plastic en voelt dus niet te goedkoop aan. Op de achterkant staan een aantal beloftes en de naam van het product.


Maar kan Catrice deze beloftes ook waarmaken? Is het echt zo een fijne zachte oogschaduw die zonder te brokkelen op je oogleden zit? Ik vind ze oogschaduw en de kleur opzich echt mooi. Hij heeft ook een hele mooie finish en heeft genoeg pigment. Het enige nadeel is dat ie wel wat brokkelig is en daardoor waarschijnlijk ook niet heel gemakkelijk en 'smooth' aanbrengt. Dat is wel een tegenvaller, maar het doet niks af aan de prachtige kleur.

Kortom ben ik redelijk tevreden over het product. De kleur is mooi en het is een leuk idee. Het enige nadeel is dus dat ie niet zo heel 'smooth' is zoals Catrice beloofd. Toch vind ik het een erg mooie oogschaduw en is ie die paar euro zeker waard. De oogschaduw kost €3,99 en is te koop bij de Kruidvat en Trekpleister.

4 opmerkingen:

  1. Mooi! Ik ben benieuwd hoe deze er in een ooglook uitziet. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is mooi hé. Heb hem ook en ik vind ze echt wel goed :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb het rozige kleurtje hiervan en vind 'm heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen