dinsdag, november 12

Beauticology shower & body products


Vandaag heb ik voor jullie een review over deze Beauticology producten. Ik heb ze voor mijn verjaardag gekregen in een giftset. Ik vond ze er erg leuk uitzien en ik heb ze al getest. Een ideaal moment dus om ze te reviewen.

Om te beginnen ga ik het eerst hebben over de verpakking. De verpakking ziet er natuurlijk erg leuk uit. Leuke kleurtjes, leuke tekstjes, leuke geuren. Het idee van de tekstjes is inmiddels al nagedaan door verschillende merken. Het enige jammere is dat bij dit merk elk tekstje het zelfde is. Bij bijvoorbeeld te Treacle Moon showergel heeft elke geur zijn eigen tekstje. Toch vind ik het een erg leuk idee. Op de verpakking staat het volgende:

"The essence of beauty is more than skin deep. Love yourself and indulge your body and senses with these fun and delicious fragrences dedicated and designed to make you smile"
Toch schattig zo'n tekstje!

 Als aller eerste mijn favoriet van de gift set. De Strawberry & Vanilla cream truffle. Een hele schattige naam voor het product. Het is vooral een lekker zoet geurtje dat naar aardbei ruikt met een vleugje zachtheid van de vanille. Ik ben zelf normaal niet zo een fan van de geur van vanille, maar gelukkig overheerst bij deze parfum de aardbeien geur.

In de set zaten twee flesjes van dit geurtje. In elk flesje zit 100 ml. Toch best veel voor zo'n klein flesje. De substantie is gelly en fijn is gebruik. Het is niet zo een hele dunne showergel, hij is best wel een beetje dikkig zelfs. Ik vind dit opzich niets afdoen aan het product. Je merkt er niet echt verschil mee. Ook zijn ze redelijk zuinig in gebruik


Dit is de tweede geur, Decadent Milk Chocolate. Een heerlijk chocolade geurtje. Eerlijk gezegd toen ik voor het eerst die naam zag dacht ik toch wel een beetje van "dit wordt 'm niet". Ik heb wel eens bij de Body Shop de Chocomania producten geroken en dat vond ik dus echt niks. Te overheersen en misselijk makend. Gelukkig is het bij deze shower creams heel anders. Deze zijn niet te overheersend, maar juist redelijk zacht en lekker. Ik vind het een lekker geurtje.

Ook van deze zaten er twee in zoals je ziet. De substantie en eigenlijk alles is hetzelfde als bij de vorige geur, alleen de geur niet. Ik vind het heel leuk dat op de verpakking ook van die leuke cupcakes staan en dat ze de producten niet een simpele naam hebben gegeven zoals gewoon "chocolade". Dit geeft het toch iets extra's.


Het laatste is de White Chocolate bodylotion. Op deze verpakking staan twee hele schattige bonbon/witte chocolade cupcakes. Super cute. De geur is wederom erg apart en verrassend. Het is de enige bodylotion uit de set en ook nog eens een van de lekkerste geuren. De geur van witte chocolade kom je niet vaak tegen, maar ik vind het een heerlijke geur. Het ruikt echt lekker naar witte chocolade.

De substantie van deze bodylotion is fijn. Het is een redelijk dikkige substantie en hij smeert fijn uit. Het enige nadeel is dat het soms wat moeilijk is het product uit de verpakking te krijgen zonder het halve flesje op je hand leeg te schudden.

Al met al vind ik het hele fijne producten. Als ik wist waar dit merk te koop was zou ik zeker een full size kopen van de White Chocolate bodylotion en van de Strawberries & Vanilla Cream Truffle showergel. Het zijn echte aanraders!

5 opmerkingen:

 1. Het lijken me hele fijne producten. Ze doen me denken aan de I love... collectie van de Douglas! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh ik heb ook nog een aantal producten van dit merk liggen. Ze zien er sowieso al vreselijk leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De verpakking is echt leuk en de geurtjes klinken ook wel goed! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die witte chocolade lijkt me inderdaad wel heel bijzonder! Ga ik zeker eens aan gaan ruiken en wie weet ook kopen

  BeantwoordenVerwijderen