maandag, november 11

Current loves


Vandaag heb ik een artikel voor jullie over mijn current loves, mijn favorieten van het moment. Het zijn een paar producten waar ik de laatste tijd steeds meer naar grijp. Producten die me positief hebben verrast, die goed werken en doen wat ze zeggen. Dat is voor sommige producten nog iets om van te leren niet waar?

Mijn eerste favoriet zijn deze twee mini's van Beauticology. Ik heb een hele gift set gekregen voor mijn verjaardag van dit merk. Ze zien er erg leuk uit en hebben wat weg van Philosophy en Treacle Moon. Mijn favorieten uit de gift set zijn Strawberry & Vanilla Cream Truffle body wash en de White Chocolate body lotion. Het zijn beide erg aparte en ook erg lekkere geurtjes. Ik zou er zeker een full size van willen!


De tweede favoriet is wederom een verjaardagscadeau. Deze geur van Lady Gaga heb ik gekregen van mijn vriendje. Hij ruikt heerlijk en blijft lekker lang zitten. De verpakking is sowieso ook echt een eyecandy. De zwarte vloeistof en de gouden dop maakt het zo chique, maar toch ook mysterieus. Echt een heerlijke geur, zeker een aanrader!


Dit product heb ik gratis gekregen bij een bestelling van The Body Shop. Ik had er niet super veel van verwacht en ik vond 'm ook niet heel erg lekker ruiken. Toch besloot ik 'm te testen. En wat blijkt? Hij werkt geweldig! Ik ben nogsteeds niet zo'n fan van de geur, maar het product werkt wel. Ik val erdoor veel makkelijker in slaap en ik slaap veel dieper. Als ik 's ochtends opsta, heb ik echt het gevoel dat ik een goede nachtrust heb gehad.


De volgende favoriet is een kwast. Ik heb deze kwast van Zoeva al een tijdje en ik gebruik hem echt iedere dag. Ik gebruik deze kwast voor te shapen. Hij is er perfect voor. Hij is redelijk klein waardoor ie precies goed de plekken die je wilt shapen shapet. Hij brengt de bronzer ook precies goed aan, niet te heftig en te duidelijk. Heel erg mooi en fijn. De kwast is erg zacht en snel schoon te maken. De face shape kwast van Zoeva is dus echt een aanrader!


Ook heb ik nog een food favorite. Candy Canes van de Xenos. Ik had al maanden zin in ze en laatst kwam ik ze tegen bij de Xenos. Ze zijn zo super lekker en zoet. Echt heerlijk! Nomnomnomm..


Mijn laatste favoriet alweer is de Treacle Moon showergel die ik laatst heb gereviewd. De showergel ruikt zo heerlijk en werkt zo fijn. Ik heb genoeg showergels om uit te kiezen, maar toch is de keuze snel gemaakt. De laatste tijd ga ik het liefst voor de gigantische knalrode fles gevuld met heerlijkheid!

Dit waren alweer mijn current loves. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Liefs.

8 opmerkingen:

 1. Die kwast van zoeva lijkt me fijn xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die kwast van Zoeva heb ik ook, hij is echt erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben nog altijd benieuwd naar dat parfum van Lady Gaga. Ik heb hem nog nergens eens kunnen ruiken. Leuke blog heb je trouwens! Mss kunnen we elkaar volgen via Blogloving? Ik hoor het wel van je! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ohh damn, nu wil ik die zoeva kwast , thx a lot .. haha x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb de parfum van lady gaga ook, hij is inderdaad erg lekker xx

  BeantwoordenVerwijderen