maandag, november 18

Nog meer Treacle Moon


Een tijdje geleden schreef ik al over de Treacle Moon Showergel in Cinnamon. Ik was er erg tevreden over. Zelfs zo tevreden dat ik er nog meer wilde. Ik heb inmiddels nog 2 lekkere geurtjes gekocht ervan en er staan er nog zeker een paar op mijn verlanglijstje. Vandaag laat ik jullie zien de Iced Strawberry Dream en de The Raspberry Kiss!

 Om te beginnen, begin ik met de fles. Het is een vrij grote fles met 500 ML product. Op de voorkant van de fles staat een leuk tekstje, waar ik later nog op inga. Op de achterkant staat ook een leuk verhaaltje. Dit verhaaltje gaat over de makers van het product. Ook staan er de ingrediënten op en how to use.


Hier is een foto van de ingrediënten lijst, voor de mensen die daarin zijn geinteresseerd. Mij maakt het opzich niet heel erg veel uit wat er in mijn douchegel zit. Als het een fijn product is en mijn huid lekker zacht laat voelen en lekker laat ruiken hoor je mij niet klagen. Op het gebied van ingrediënten weet ik niet superveel. Ik weet wel dat bijvoorbeeld SLS uitdrogend werkt. Dit zit wel erg veel in deze showergel. Dat merk je ook met douchen aangezien hij erg veel schuimt (waardoor je minder nodig hebt). Ook zit er redelijk veel parfum in. Als je de ingrediënten erg belangrijk vindt, raad ik deze showergel je dan ook niet aan.


Als aller eerst heb ik de showergel in "The Raspberry Kiss". Om maar meteen met de deur in huis te vallen, normaal gesproken ben ik absoluut géén fan van de geur van raspberry. Ik krijg er hoofdpijn van en word misselijk. Toch is dat met deze showergel niet het geval. Het ruikt niet puur naar raspberry, het ruikt meer naar een hele frisse maar ook warme zachte geur van een mengsel van raspberry en iets frissigs. Ik vind de geur in ieder geval geweldig! Ik ben blij dat ik hem even geroken heb, anders zou ik 'm misschien nooit gekocht hebben.

De kleur van het product is donker roze/ paars achtig. Het is wederom een vrij felle kleur, zoals bij alle Treacle Moon producten. Je hebt heel weinig nodig van deze showergel (mits je een showerpuff gebruikt) om heel je lichaam royaal in te zepen. Het schuimt heel goed en ruikt heerlijk. Na het douchen heb je dan ook een lekkere zachte en goed ruikende huid.

Ook staat op de verpakking weer een heel schattig tekstje. Deze keer is dat het volgende:
"I think this must be love . . . she smiled at her secret, put the letter in an envelope and enclosed a daisy chain from the meadow where she sat." 
Ik vind de leuke tekstjes op de verpakking echt iets hebben. Het geeft het product iets speciaals en unieks. Ookwel iets persoonlijks. Het maakt de belevenis nog leuker!

 De volgende is in de geur Iced Strawberry Dream. Dit is zoals je misschien al verwachtte een heerlijke aardbeien geur. Ik vind aarbeien showergels altijd wel lekker ruiken. Toch zijn ze het soms net niet. Deze is het net wel. De geur is heel speciaal. Als je 'm ruikt is ie al heerlijk, maar als je hem gebruikt onder de douche... Dan wordt de geur alleen maar lekkerder. Dit is denk ik de lekkerste aardbeien showergel die ik ooit heb gehad!

Ook bij deze showergel heb je weinig nodig en is ie erg schuimerig. Ik vind het schuimen altijd wel fijn, het geeft me een schoner gevoel dan als het niet zou schuimen. De flessen zijn erg groot en super zuinig in gebruikt. Ook op deze verpakking staat een leuk tekstje:

"The balmy scent kissed her nose . . . she closed her eyes and imagined softly striped lawns where ladies in bonnets sipped tea in the cool shade" 
Hoe schattig is dat?! Ik ben echt helemaal fan op deze showergels. Op mijn wishlist staat ook nog de lavender geur van de collectie. Deze ruikt heerlijk, maar niet te sterk naar lavender. De showergels zijn kwalitatief echt geweldig en echt de moeite waard. Ze kosten €4,95 en zijn te koop bij grote AH filialen en online. Hopelijk komen ze ook nog uit met een bodylotion!

1 opmerking:

  1. Ik houd van deze producten !! echt super heb er zelf ook heel wat staan hier.
    je hebt een nieuwe volger! kus http://widiees.com http://widiees.com

    BeantwoordenVerwijderen