maandag, november 4

Urban Decay Naked Palette

 Al jaren lang wilde ik dit prachtige palette, het Urban Decay naked palette. Toen ik afgelopen zomervakantie in Parijs was heb ik 'm in de Sephora op de Champs Elysees gekocht met mijn moeder. Het was een verjaardags cadeau van haar. Maandag 28 oktober was het dan zover, ik kreeg eindelijk mijn Naked palette. Sinds dien heb ik hem iedere dag gebruikt! De verpakking van het palette is prachtig. Het is van een heel zacht materiaal met erop gedrukte goude letters NAKED Urban Decay. Het palette voelt heel luxe aan. Hij ziet er erg chique uit. Ook zat er een mini Urban Decay primer potion bij. Deze heb ik al een paar keer gebruikt, maar ik weet nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden.
Dit zijn alle kleurtjes uit het palette. Wat me opviel is dat er weinig lichtere ooglid kleuren in zitten naar mijn mening. De enige die ik echt mooi vind op het ooglid zijn sin en toasted. Virgin zou ook kunnen maar dat is meer een highlighter. Wel zijn er genoeg donkere tinten. Als je van smokey looks houd is dat zeker iets voor jou.

Mijn favoriete kleuren uit het palette zijn Sin, Virgin, Toasted, Hustle, Smog en Naked. Deze kleurtjes heb ik tot nu toe ook het vaakste gebruikt. Ik heb helaas geen swatches van het palette gemaakt. Dat heb ik gedaan omdat er honderden te vinden zijn op internet, en ik het een beetje overbodig vond.

De pigmentatie van de kleuren zijn goed. Ze zijn erg mooi en speciaal, allemaal op hun eigen manier. Ik vind het het mooiste om ze te dragen met een cream eyeshadow (bijv. Maybelline Color Tattoo) eronder. Dit zorgt ervoor dat ze kleuren er nog intenser uitzien en beter blijven zitten.

Al met al vind ik het Urban Decay Naked palette zeker een aanrader. Er zitten veel kleuren in, voor ieder wat wils. Je kunt er alle kanten mee op. Het palette kost rond de €45,- en in online verkrijgbaar en in Sephora's.

2 opmerkingen:

  1. Het is een prachtig palette! Zelf heb ik naked2.
    Liefs,
    www.xwiesx.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen