woensdag, december 4

Christmas gift guide: boyfriend edition.


Untitled

Uit ervaring weet ik dat het heel erg lastig kan zijn een leuk cadeautje voor je vriendje te kopen. Laat staan met kerst. Daarom heb ik mijn vriendje gevraagd wat hij graag zou willen krijgen voor kerst en dat allemaal voor jullie op een rijtje gezet.

Untitled

Een luchtje. Met parfums en andere lekkere geurtjes kun je denk ik niet echt mis gaan voor jongens. Het is wel belangrijk dat je weet welke geur je vriendje (of andere jongen) lekker vindt. Als je dit niet weet raad ik je aan om niet voor een te specifieke of aparte geur te gaan.

Een dekentje. Dit is natuurlijk maar waar hij van houd, maar iedereen heeft het wel eens koud. Als je vriendje het snel koud heeft is een dekentje ook iets leuks. Jongen of meisje, wie houd er nou niet van een dekentje en warme chocomelk?

Homemade kerstcookies. Bij de meeste jongens gaat liefde echt door de maag. Maak zelf lekkere kerstkoekjes voor 'm, versier ze leuk en doe ze in een leuk doosje. Daar kan je nooit mis mee gaan, trust me!

nightmare

Kleding. Jongens gaan nooit vaak winkelen, en waarderen het waarschijnlijk zeer als ze een leuk shirt of mooie broek krijgen van hun meisje. Met een leuk vest of een mooie trui zal ie zeker blij zijn!

Een game. Als je een vriendje hebt die van games houd kun je natuurlijk een leuke game kopen. Koop wel een game waarvan je zeker weet dat ie het leuk vind. Anders kun je natuurlijk ook andere game related spullen kopen, iets wat ie nog nodig heeft of al  langer wilt hebben.

Een horloge. Sommige mannen zijn wel van de sieraden (lees: stoere armbanden en oorbellen) en sommige niet. Maar iets wat de meeste wel leuk vinden is een mooi (stoer) horloge. Dit is natuurlijk ook een super leuk idee voor onder de kerstboom!

Tumblr

Sport. Is je vriendje sportief? Koop dan een leuk sportshirt voor 'm of een voetbal. Iets wat in ieder geval met z'n sport te maken heeft. Altijd als ie aan het sporten is en jou shirtje (of iets anders) aanheeft zal ie aan jou denken. Niets beter dan dat nietwaar?

Een cadeaubon. Oké, cadeaubonnen kunnen afgezaagd overkomen, maar toch. Soms weet je echt niet wat je moet en weet hij het zelf eigenlijk ook niet. Of als ie spaart voor iets duurs. Koop dan een cadeaubon van een van z'n favo winkels.

Dit waren alweer een aantal gift ideas voor je vriendje. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen en heb je er zelf ook wat aan gehad! xoxo

4 opmerkingen:

  1. Dit komt ontzettend van pas want ik haaaat kerstcadeautjes kopen voor mijn vriend -__-
    meestal laat ik hem zelf kiezen haha ! x Jana

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een boek is ook nog een handige tip ;) Of een showgel cadeauset.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Handige tips! Ik vind het altijd moeilijk om cadeaus te kopen voor mannen, vooral voor mijn vriend! x

    BeantwoordenVerwijderen