maandag, december 2

Get To Know Me TAG


Untitled

Laatst zag ik deze leuke TAG op de blog van Wies, wat een hele leuke blog is overigens! Ik vond het een erg leuke TAG en ook leuk om te doen aangezien ik nog niet zo lang blog. Het leek me leuk voor jullie om dan op deze manier wat meer over mij te weten te komen!

awwww *_* | via Tumblr

Geboortejaar; Ik ben geboren in 1997
Hoe lang ben je? Ik ben ongeveer 1.67 of 1.68, iets daar tussen in haha!
Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd? Ik hoop dat mijn pakketjes vandaag eindelijk binnenkomen!
Waar ben je op dit moment? In mijn bed met m'n laptop, as usual.
Single/relatie? In een relatie!
Beschrijf jezelf kort maar krachtig; oh dat vind ik een hele moeilijke haha. Ik ben eerlijk en ik heb m'n eigen mening. Ook weet ik vaak redelijk goed wat ik wil, ben ik erg gestructureerd en vooral een enorme stresskip.
Guy-/girlcrush; Mijn enige crush is m'n lieve vriendje <3
Wat zou je op dit moment graag willen? Oh echt heel veel eigenlijk. Ik zou willen dat m'n huiswerk af was en dat het allemaal niet zo moeilijk was. En dat m'n Naked palette 2 die ik besteld heb binnenkomt!

Erika Jensen (69)

Wat is je doel van het leven? Dit is iets waar ik heel vastberaden over ben eigenlijk. Ik wil graag een goede studie doen waarmee ik een goede baan krijg waar ik plezier in heb maar ook goed verdiend. Ook wil ik graag een leuk gezinnetje met twee lieve kindertjes. En uiteraard dat m'n blog bekend word!
Waar ben je bang voor? Betere vraag, waar ben ik niet bang voor? Maar om het toch even te beantwoorden, een hele hoop. Ik ben bang voor het donker, voor de meeste dieren, ik ben bang dat ik faal en dat ik alleen ben. Maar een van mijn grootste angsten is toch wel verlatingsangst en dat er ooit ingebroken wordt als ik thuis ben.
Heb je je rijbewijs? Nope. Ik ben pas een maand 16 en ik wil geen scooter. Ik wacht liever tot ik voor m'n auto rijbewijs mag gaan.
Nagellak of lipstick? Jeetje wat een moeilijke vraag. Ik vind nagellak heel mooi maar ik doe het niet vaak op omdat ik het zo een verschrikkelijk klusje vind. Lipstick vind ik ook heel mooi maar ik vergeet het vaak op te doen. Als ik toch moest kiezen zou ik denk ik voor de nagellak gaan.

Just as Lovely as a Smile | via Tumblr

Wat is je favoriete seizoen van het jaar? Sowieso de winter. Ik ben er dol op, de sneeuw, de sweaters, de warme chocomelk en vooral.. de kerstdagen!
Wil je ooit gaan trouwen? Ja heel erg graag. Het lijkt me geweldig, een prachtige bruiloft met een hele mooie jurk!
Ben je een healthy-freak? Honestly? Helemaal niet. Ik ga liever naar de Mac dan naar de La Place of iets dergelijks. Ik ben sowieso moeilijk met eten aangezien ik niet heel erg veel lust, dus ik eet vooral dingen die ik lekker vind en makkelijk kan eten. (Ik eet niet alleen maar friet en pizza hoor, ik hou ook erg veel van spinazie, broccoli en aardappelen!)
Wat voor kleur haar/lengte heb je? Ik heb bruin haar van mezelf maar ik heb het donkerder bruin geverfd. Ik vind bruin haar namelijk heel erg mooi. Het is niet super lang maar ook niet heel kort.
Welke kleding en/of make-up wil je op dit moment heel graag? Hmmm.. Nu het Naked 3 palette uit is zou ik die eigenlijk ook wel heel graag willen. Qua kleding vooral lekkere warme zachte sweaters die makkelijk te combineren zijn en langere vesten. Ik kan maar geen leuke vinden!

☂Toeiie

Heb je tattoos/piercings? Nee ik heb er geen en ik zou er ook geen willen. Ik zou nooit een tattoo nemen omdat ik het niet verstandig vind. Het is permanent. Je kunt het op het moment dat je het laat zetten heel mooi en leuk vinden, maar later kun je het afschuwelijk vinden. Piercings zou ik nooit aan beginnen omdat ik als de dood ben voor naalden haha.
Draag je een bril? Ja soms. Ik heb erg slechte ogen dus ik heb een bril en lenzen. Ik draag vooral m'n lenzen maar als ik af en toe last heb van m'n ogen of gewoon lekker thuis ben zet ik m'n bril op.
Wat is jou perfecte pizza? Pizza salami of peperoni. Heel erg simpel en casual maar ik ben er dol op. Vooral peperoni, ik hou wel van spicey eten.
Wat is je favoriete eten/drinken? Ik vind Caravan Cevitan Aarbeien limonade heel erg lekker en qua eten ben ik de laatste tijd dol op chocolade mousse en uiteraard Danoontje aardbei knijpfruit!
Wat is je favoriete parfum? Ik heb er eigenlijk twee; Chloë en Lady Gaga Fame.

Makeup palette

Wat heb je voor het laatst gekocht? Dat is nog best een moeilijke, ik heb de afgelopen tijd best wel het een en ander gekocht en besteld. Het aller laatste was het Naked 2 palette, vrijdag ochtend om half 7.
Wat deed je vanochtend om 8:00? Toen zat ik al op school. Mijn lessen beginnen om 8:10 als ik het eerste uur heb en ik ben meestal best vroeg.
Favoriete ijsje? Drie kleuren ijs van de C1000 vind ik heel lekker en Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie en Half Baked vind ik lekker.
Ben je een hevige slaper of sta je altijd vroeg op? Als het aan mijzelf lag was ik een hevige slaper. Helaas moet ik bijna iedere dag om 6 uur opstaan en daardoor kan ik in het weekend vaak ook moeilijk uitslapen. Ik heb veel slaap nodig maar toch lukt dat niet altijd.
Wat zijn je plannen voor 2014? Ik heb niet echt hele speciale plannen. Het enige wat ik al weet is dat ik stage moet lopen en dat ik met school naar Brighton ga. Daar heb ik wel super veel zin in. Ik ben al vaker naar Engeland geweest met school (waaronder York en Londen) en ik vind het een geweldig land.

Emily Caroline

Met hoeveel kussens slaap jij? Eigenlijk met 2. Ik lig altijd half op de ene en half op de ander. Verder liggen er in mijn bed nog genoeg kussentjes waar ik soms op slaap maar ze zijn vooral voor de sier.
Ben je een ochtend of een avond persoon? Vroeger was ik altijd duidelijk een avond persoon. Toch ben ik tegenwoordig meer een ochtendpersoon. Ik ben heel slecht in opstaan maar als ik eenmaal ben opgestaan ben ik vaak heel vrolijk. Ik zing 's ochtends altijd en dans blij voor de spiegel tijdens het aankleden haha! Ik vind het gewoon erg leuk om me 's ochtends lekker op te maken etc. Dat maakt me vrolijk.
Ben je geordend of rommelig? Ik ben over het algemeen heel erg geordend, als ik dat niet zou doen zou ik nog veel meer stress hebben en zou ik niet rustig kunnen slapen.
Wat wil je op dit moment graag zien? Hmmm.. De kerstboom! Ik heb zoveel zin om weer de kerstboom te versieren en dan iedere dag met die gezellige sfeer beneden in de huiskamer te zitten. Ik vind het altijd zo gezellig. Helaas moet ik daar nog twee weekjes op wachten.

Слике са Зида

Wat verwacht je in 10 jaar bereikt te hebben? Ik heb dan hopelijk mijn diploma en een goede baan. Het liefst als laborante of logopedist. Ik hoop dat ik samenwoon met m'n lieve vriendje en dat ik twee hondjes heb. Misschien ook al wel 2 lieve kindjes.
Wie mis je op dit moment? Mijn twee lieve hondjes die ik helaas bijna nooit meer zien. Ze zijn echt zo lief en schattig.
Wat is je favoriete lichaamsdeel van jezelf? Dit is een hele moeilijke vraag. Ik ben niet heel erg snel tevreden als het over mezelf gaan. Opzich ben ik wel blij met m'n bolle wangen.
Ben je verlegen? Ja best wel heel erg eigenlijk. Zeker als ik je nog niet ken of je intimiderend vind overkomen. Als ik je eenmaal goed ken en op m'n gemak voel ben ik juist het tegenovergestelde!
Heb je een accent? Opzich niet heel erg, maar ik praat toch (zeker voor mensen niet uit deze buurt) met een redelijk Brabants accent.

The story of Anita Elmajian, Adorable

Heb je broers/zussen, hoe oud? Ik heb één zus van 17 jaar oud.
Hoe ziet jou gemiddelde dag eruit? Mijn wekker gaat om 6 uur en meestal blijf ik nog heel eventjes liggen. Dan lekker optutten etc. Vaak moet ik van erg vroeg tot redelijk laat naar school. Daarna huiswerk maken en bloggen. ´s Avonds doe ik meestal niet veel, vanaf na het eten is het voor mij relaxtijd.

Dit was alweer de Get To Know Me TAG. Een hele lange lijst met vragen. Ik vond het leuk om te beantwoorden en hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. xoxo

2 opmerkingen:

  1. Wat heb je deze tag leuk ingevuld, ik ga hem binnenkort ook eens doen. Ik volg je trouwens nou op bloglovin.
    liefs,
    rosannevandierenn.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen