donderdag, oktober 31

Kruidvat bodylotions.


Een aantal jaar geleden spotte ik deze bodylotions in de Kruidvat. Ze waren heel goedkoop en roken lekker, dus ik besloot er een mee te nemen. Nu een aantal jaar later zijn het mijn favoriete go-to bodylotions. Ik gebruik ze erg vaak en het zijn een van mijn favoriete bodylotions uit mijn stash!


Ik heb de bodylotion in 2 varianten. De Vitamine E variant en de Silk macadamia oil variant. Beide zitten ze in een grote witte fles met een sticker er op. Bij de Vitamine E variant is de sticker blauw en de dop ook (dat zie je niet op deze foto). Er staat op voor welke huid het geschikt is en de geur. Heel simpel. De Silk macadamia oil is een iets nieuwere variant. Deze heeft een roze sticker en dop. Op deze fles staat in plaats van voor welke huid ie geschikt is, wat ie doet, een zijdezachte huid achterlaten. Ook staat hier een leuke bloem op de verpakking. Nogsteeds niet heel fancy, maar hé, dat is niet waar het om gaat. In de flessen zit 400 ml bodylotion


Om te beginnen de macadamia oil variant. Deze kocht ik een jaar geleden ongeveer. Deze kwam nieuw in de collectie en ik wou hem graag proberen. De geur van deze bodylotion vind ik niet geweldig. Het ruikt niet vies, maar het is niet mijn favoriete geur. De substantie is niet heel dik maar ook niet dun, zoals je op de foto kunt zien is het niet zó vloeibaar dat het van je hand afdrupt.

Maar waar het eigenlijk om gaat is of ie fijn werkt. En dat doet ie. Hij voedt mijn huid goed en zorgt voor een zachte huid, net zoals er beloofd wordt. Wat me wel verraste toen ik deze bodylotion voor het eerst opdeed was dat er glitters inzitten. Het is maar een hele lichte glitter en is ook niet zichtbaar op de foto. Je ziet het alleen als er bijvoorbeeld het licht op schijnt. Ik vind het niet echt een must have in een bodylotion, maar het is leuk voor als je een kort broekje aanhebt. Het geeft een mooie glans. Het enige nadeel is dat je handen ook een en al glitter zijn na het insmeren!
Dit is de Vitamine E variant. Mijn favoriet. Door deze bodylotion werd ik fan van de kruidvat bodylotions. De geur is echt heerlijk. Ik kan het niet echt omschrijven. Altijd als ik hem op doe doet het me denken aan een gezellige cozy kerstdag. Dat komt deels omdat ik hem op een avond in de winter toen het bijna kerst was kocht, maar ook door de heerlijke warme geur. Het is niet zo dat ie alleen te gebruiken is in de winter. Hij is gewoon geschikt voor altijd.

Deze bodylotion is in vergelijking tot de macadamia oil variant iets vloeibaarder. Toch is dit niet vervelend. Het smeert lekker snel in en je hebt niet veel product nodig. Ook trekt ie snel in en is mijn huid naderhand heerlijk zacht en ruikt het heerlijk. Ik ben dol op deze bodylotion!

De bodylotions zijn beide kortom geweldig. In de winkel zijn nog veel andere varianten te koop, zoals onder andere de variant voor de drogere huid. Qua geur lijkt deze op de Vitamine E variant, alleen de substantie is een stuk dikker waardoor ie minder prettig uitsmeert. De bodylotions kosten €1,99. Echt een koopje dus, zeker voor zo een topproduct!

1 opmerking: