zaterdag, oktober 19

Maybelline Baby Lips


Sinds kort zijn de Maybelline Baby Lips verkrijgbaar in Nederland. Super leuk natuurlijk. Baby Lips zijn lipbalsems (en sommige) met een kleurtje! Ook hebben ze een leuke verpakking en ruiken ze lekker. Maar zijn ze ook goed, of alleen maar leuk? Lees snel verder.

Ik heb de Baby Lips in twee kleuren. De rode variant, Cherry Me en de Roze variant in Pink Punch. In Nederland zijn nog 3 andere varianten te koop namelijk Mint Fresh, Hydrate en Intense Care. Deze hebben alle drie geen kleurtje.


Links; Cherry Me - Rechts; Pink Punch

Hierboven zie je een close up foto van beide kleuren. De kleurtjes zien er redelijk fel uit in de verpakking, maar op je lippen valt dit wel mee. De balsems zijn ook glanzend, wat je ook terug ziet op je lippen ofcourse! De huls is van plastic en voelt natuurlijk niet super luxe aan. Toch heeft het wat. De Baby Lips zien er gewoon super leuk en kleurrijk uit, wie wil dat nou niet?


Zoals je ziet op de swatch zijn de kleuren niet enorm fel. Voor sommige zal dit een nadeel zijn, maar persoonlijk vind ik dit juist fijn. Ik hou niet van té felle kleuren maar wel van die tinten. Op deze manier is het heel erg draagbaar voor overdag. De baby lips zijn erg zacht en glad en brengen fijn af. Ze hydrateren en geven je lippen een leuk kleurtje tegelijkertijd!

Maar werken ze ook echt goed op het lipbalsem gedeelte? Zeker! Deze lipbalsems zijn een van de beste die ik ook heb gebruikt. Ze zijn enorm voedend en maken mijn lippen super zacht. De kleurtjes blijven ook nog eens goed zitten en plakken niet.

Ik ben enorm fan van de Maybelline Baby Lips. Ze kosten maar €3,59 en zijn te verkrijgen in verschillende drogisterijen en online (bijv. via freshmintcosmetics)


1 opmerking:

  1. Ze zien er zo leuk uit! Ik moet ze ook eens halen :)

    BeantwoordenVerwijderen