dinsdag, oktober 22

My favorite webshops


Online shoppen is een van mijn favoriete bezigheden. Omdat ik het vaak doe heb ik natuurlijk een hoop favoriete webshops. In dit artikel heb ik een lijstje gemaakt van mijn favoriete webshops voor makeup, verzorging, sierraden en kleding.

Asos.com

Asos is een geweldige webshop. Deze webshop verkoopt kleding, accessoires en makeup. Ik ben niet enorm fan van de kleding die ze verkopen. Het gaat vooral om de makeup. Ze verkopen duurdere merken zoals o.a. Too faced en Stila maar ook drogisterij merken zoals Rimmel London en Boujois. Ook hebben ze vaak aanbiedingen en ze verzenden gratis en snel. Het enige nadeel is dat het retourneren niet goedkoop is aangezien het terug naar Engeland moet.



Freshmintcosmetics.nl

Een paar weken geleden heb ik voor het eerst hier iets besteld en ik ben enorm te spreken over deze webshop. Ze verkopen leuke merken en producten, leveren snel en hebben lage verzendkosten.



Horloges.nl

Als je op zoek bent naar een nieuwe horloge is dit the place to be. Ze verkopen heel veel merken zoals Ikki, Micheal Kors, Tommy Hilfiger, etc. Ook hebben ze vaak sale of acties dat je een cadeau krijgt bij aankoop van een horloge. Als je voor 16 uur besteld is het de volgende dag in huis. Dat noem ik nou eens service! Als je je aanmeld voor de nieuwsbrief krijg je ook nog eens een cadeaubon van €5,- erbij!



Themakeupspot.nl

Dit is een van de webshops waar ik het vaakste even rondkijk en bestel. Bij themakeupspot verkopen ze namelijk kwasten van zoeva. Deze kun je ook op de Zoeva site kopen, maar daar zijn de verzendkosten aan de hoge kant. Ik verspil liever niet mijn geld aan verzendkosten als dat niet hoeft. Bij themakeupspot zijn de verzendkosten lager, en vanaf €30,- gratis. Als je een aantal kwasten besteld zit je al gauw aan de 30 euro. Ook verkopen ze veel andere leuke merken en producten.



Ebay.com

Wie is er nou niet dol op Ebay? Je kunt er vanalles en nog wat kopen voor heel erg weinig geld. Ik kan me uren vermaken met gewoon rondsnuffelen op Ebay. Op Ebay bestel ik bijvoorbeeld vaak hoesjes voor mijn telefoon, mijn ipod of voor iemand anders. Ook heb je er veel leuke en originele sierraden. Alles kost maar een paar euro dus als het niks is, is het niet zo erg.


Boozyshop.nl

Dit is de webshop waar ik voor het eerst iets online bestelde. Ik vind de boozyshop echt een supergoede webshop. Ze verkopen heel erg veel merken en hebben een uitgebreid assortiment. Ook hebben ze vaak leuke sales. De boozyshop is gewoon geweldig!


Enchantra.nl

Een andere webshop die ik heel leuk vind. Wederom leuke merken en leuke aanbiedingen. De verzendkosten bij enchantra zijn lekker laag en daar hou ik van. Ook verzenden ze lekker snel. Ik vind het zo vervelend om lang te moeten wachten als ik iets heb besteld wat ik al zo lang wil!

Dit waren mijn meest geliefde webshops. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en vergeet niet deze shops een keertje te bekijken! Volg me nu ook via Bloglovin'

1 opmerking: