maandag, oktober 21

Rainy days


Niemand houd van regenachtige dagen. Toch vind ik dat het iets speciaals heeft. Iets gezelligs. In dit artikel vertel ik een aantal ideeën voor regenachtige dagen. Je kunt dan wel niet heel de dag buiten rondlopen, maar dat betekend niet dat je je hoeft te vervelen toch?


1. Film of serie-marathon
Aangezien je liever niet jezelf nat laat regenen is het een goed idee om lekker thuis te blijven. Ga lekker lang uit op de bank liggen met een warm dekentje en een kopje thee of warme chocomel (met extra slagroom) en  zorg ervoor dat je iets comfortabels aan hebt. Een lekkere joggingsbroek, een warme trui of vest en fluffy sokken. Kijk heel het seizoen van je favoriete series of bekijk de films die je altijd nog wilde bekijken. Wat is er nou leuker dan dat?

♡2. Bak iets lekkers
Als je niet zo van stil zitten houd kun je iets gaan bakken. Vak bijvoorbeeld een overheerlijke appeltaart, lekkere brownies of kruidnoten. Als ze klaar zijn kun je lekker op de bank ploffen en zoveel brownies, kruidnoten of appeltaart eten als je maar wilt. Jummy!

3. Ruim op
Wil je iets nuttigs doen? Ga dan je kamer opruimen en poetsen. Maak alles lekker schoon en ruim al je laatjes en kastjes op. Verschoon je bed en richt alles opnieuw in. Als je klaar bent ruikt je kamer heerlijk, ziet alles er schoon en leuk uit en kun je heerlijk slapen vanavond.

Tumblr

4. Maak je to-do list af
Iedereen heeft wel z'n taken die ze nog af moeten maken. Soms zijn het saaie klusjes. Aangezien je toch thuis blijft kun je deze dag nuttig gebruiken door deze taken af te maken. Taken als bijvoorbeeld je huiswerk, de badkamer opruimen etc.

5. Spelletjes dag
Wat is er nou leuker dan ouderwets bordspellen spelen? Ga gezellig met je familie of vriendinnen leuke bordspellen spelen. Zet er wat lekkers te eten en te drinken bij en je dag kan niet meer stuk. Super gezellig natuurlijk.

6. Online shoppen
Online shoppen is een van mijn favoriete bezigheden. Als je geen zin hebt om iets nuttigs te doen, je vriendinnen niet kunnen afspreken en je al je series al gezien hebt kun je natuurlijk ook heel het internet afsporen naar leuke koopjes. Bestel de leukste dingen via bijvoorbeeld Ebay of andere leuke webshops.

Dit waren 6 tips voor een regenachtige dag. Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben. Als je zelf nog leuke tips heb laat ze dan zeker achter!

9 opmerkingen:

  1. Leuke tips! Ik volg je nu op bloglovin x Jana

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Online shoppen op regenachtige dagen is echt gevaarlijk voor je portemonnee hihi,
    Leuk artikel <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk en handig artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Online shoppen kan ik ook lang zoet mee zijn haha. Series kijken vind ik ook altijd gezellig. :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mag ik vragen hoe jij je tekst even groot als je foto's maakt? Mijne zijn altijd iets kleiner

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zet de foto's altijd op extra groot en dan typ ik gewoon. Misschien kan een groter lettertype helpen anders? x

      Verwijderen
  6. Mag ik vragen hoe jij je tekst even groot als je foto's maakt? Mijne zijn altijd iets kleiner

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ah, tip één is zo zo zo zo overheerlijk. Bijna al m'n dagen zien er zo uit.

    BeantwoordenVerwijderen