donderdag, oktober 24

Two Fall inspired outfits



Het is weer herfst en dat betekend warme sweaters, vesten en laarzen. Vandaag heb ik voor jullie twee leuke outfits samengesteld die ik zelf zou dragen op een normale herfst dag. Mijn stijl is niet te ingewikkeld, ik hou van gewoon een vest met een broek. Lekker simpel. Ik hoop dat jullie dit soort artikelen ook leuk vinden.







Deze outfit vind ik erg leuk. Ik ben de laatste tijd helemaal into grote vesten. Onder zo een soort vest zou ik een leuke tanktop doen. Ik zou er wel altijd een hemdje onder aan doen. Ik ben helemaal gek op bordeaux rood. Daarom heb ik deze outfit gecombineerd met een bordeaux rode broek. Voor sierraden heb ik een leuk rosé goud kettinkje en een mooie rosé gouden horloge. Als tas heb ik een cognac kleurige cowboybag look a like gekozen.

1. H&M gebreid vest €29,95
2. H&M transparant oversized singlet €12,95
3. Spartoo Uggs €131,99
4. Daniel Ray Namite Bag €29,95
5. DKNY Cream dial rose gold-plated bracelet watch 145 pond
6. Bershka bordeauxrode broek €19,99
Het kettinkje is van UrbanStiletto.nl en nu in de sale voor €3




























Deze outfit is echt een typische mij-outfit. Ik ben dol op tshirts met een vestje erover, een zwarte skinny en m'n uggs. Zoals ik al zei vind ik bordeaux rood een super mooie kleur. Ik vind dit mooier staan dan een grijs vest, dan wordt het al gauw saai. Ik heb bij deze outfit een wat kleinere tas gekozen. Handig voor als je niet veel spullen mee hoeft te nemen of gaat shoppen. Ook heb ik er een mooi rosé goud kettinkje bijgedaan met een kruisje. Love it.

1. H&M Tricot top €9,95
2. H&M gebreid vest €29,95
3. Bershka ketting kruisje €4,99
4. Bershka tas met ritsen €25,99
5. Spartoo Uggs €131,99
6. Bershka broek met hoge taille €25,99

Dit waren mijn 2 fall inspired outfits. Dit is mijn persoonlijke stijl, heel simpel en casual, maar naar mijn mening toch mooi.

8 opmerkingen: