vrijdag, november 22

25 Questions TAG


ThePinnkOrange

Vandaag heb ik weer eens een TAG voor jullie. In deze TAG beantwoord ik de 25 meest random vragen over van alles en nogwat. Benieuwd? Lees dan snel verder!

∞

Heb je huisdieren?
Ja en nee. Ik woon bij mijn moeder, en bij mijn moeder hebben we geen huisdieren. Maar vroeger bij mijn vader hadden we twee lieve kleine hondjes. Momenteel wonen deze bij mijn stiefmoeder en zie ik ze helaas niet zoveel. Het zijn wel schatjes van beestjes en als het zo mogen zou ik het liefst hier thuis ook een hondje willen hebben.

Noem drie dingen die dicht bij je zijn
Mijn telefoon, Kiko oogschaduws en mijn agenda.

Hoe is het weer nu?
Het is redelijk koud maar het is gelukkig wel droog. Het waait redelijk hard en er schijnt vrij weinig zon. Verder een redelijke herfstdag.

Tumblr

Rij je? Zo ja, heb je wel eens een ongeluk gehad?
Ik denk dat hiermee bedoeld wordt auto rijden. Ik rijd nog geen auto omdat ik pas 16 ben, maar ik fiets uiteraard wel. Mijn meest recente ongeluk op de fiets was dat ik niet zo heel goed oplette en een auto half op het fietspad stond en ik hier vol tegenaan reed. Ik schrok me een ongeluk!

Hoelaat was je vanochtend wakker?
Om 10 uur al omdat ik samen met mijn moeder ging ontbijten. Anders had ik nu nog misschien wel in mijn bedje gelegen hahah!

Wanneer heb je voor het laatst gedoucht?
Interessante vraag haha. Gister avond. Ik douche iedere avond, ik vind het heerlijk om lekker schoon en fris m'n bedje in te gaan!

Cozy morning🎀🏠

Wat is de laatste film die je hebt gezien?
Dat was denkik "Kick Ass". Deze keek ik op mijn verjaardags filmavond feestje. Een hele leuke film over een jongen die een superheld wil worden. Grappig, spannend en ook actie. Eigenlijk van alles wat.

Wat staat er in je laatste smsje?
Ik SMS echt bijna nooit meer, eigenlijk alleen als ik iets aan iemand wil vertellen/vragen die geen internet heeft. In mijn laatste SMS staat "Ik ga nu naar Gloww xx". Deze verzond ik vrijdag avond naar mijn vriendje.

Wat is je ringtone?
Meestal staat mijn telefoon op trillen dus ik heb niet echt een hele interessante ringtone. Mijn ringtone voor bellen is de standaart ringtone van een Iphone (ik heb een Samsung Galaxy S3 mini, de ringtone hebt ik gedownload) en voor smsjes ook de Iphone standaard ringtone daarvoor. Die vond ik wel leuke en simpel.

Checkmate. ✔ | via Tumblr

Ben je wel eens in een ander land geweest?
Jazeker. Sinds ik op het tweetalig onderwijs zit vaker dan eerst. Wij moeten namelijk verplicht ieder jaar op een reisje naar het buitenland. Super leuk! Afgelopen jaar ben ik naar Londen geweest. Ook ben ik met school naar Stockholm geweest en naar York. Dit jaar ga ik naar Brighton. Zelf ben ik ook nog naar Frankrijk geweest, Parijs deze zomervakantie, een keer naar Italië en uiteraad naar België en Duitsland. Ook ben ik nog één andere keer naar een Frans dorpje op vakantie geweest.

Hou je van sushi?
Absoluut niet, ik heb een hekel aan vis. Ik vind ze eng en vies en ik zal ze dan ook echt nooit van mijn leven eten haha.

Waar doe je boodschappen?
Bij de Jumbo waar ik werk, bij de Lidl, bij de C1000 en heel soms bij de Albert Heijn voor mijn favoriete hagelslag met Zaanse huisjes hihi!

Chips by ~shesjack on deviantART

Heb je ooit medicijnen gebruikt om eerder in slaap te vallen?
Ja ik heb medicijnen daarvoor omdat mijn lichaam niet genoeg melatonine aanmaakt, het stofje waar je moe van wordt en in slaap van valt. Ik neem deze iedere nacht voor het slapen. Het is een natuurlijk stofje dus helemaal niet schadelijk en ook niet verslavend.

Hoeveel broers en zussen heb je?
Ik heb een grote zus van 17 jaar.

Heb je een computer of een laptop?
Ik heb zelf een hele fijne laptop. Een HP Pavillion Sleekbook. Van te voren heb ik ook bijna altijd een laptop gehad. Ik vind het zo fijn om met mijn laptopje in bed te gaan liggen.

there's more to it than just pretty colors :)

Hoe oud word je op je volgende verjaardag?
17 alweer. Ik ben vorige maand net 16 geworden dus dat duurt nog wel even!

Draag je een bril of lenzen?
Ja beide. Meestal draag ik mijn lenzen. Dit vind ik fijner dan heel de dag een bril op. Ik ben namelijk aan mijn oren geopereerd en heel de dag mijn bril gaat dan ook erg fijn doen. Ik draag mijn bril meestal alleen als ik last heb van mijn ogen of 's avonds.

Verf je je haar?
Ja dat heb ik regelmatig gedaan. Het begon met een paar keer highlights. Later heb ik het een keertje wat donkerder bruin met een goude gloed (wat meer roodachtig uitviel) gehad en later nog een keer. Toen heb ik lowlights gehad, maar dit liet mijn haar er vetter uitzien ookal was het dat niet. Een paar maanden geleden heb ik het daarom weer donker bruin geverfd. Ik vind mijn haar verven altijd wel leuk en spannend.

Alívio Imediato | via Tumblr

Wat is de planning voor vandaag?
Vandaag heb ik huiswerk gemaakt, en ga ik naar de wedstrijd van m'n vriendje kijken. Ook moet ik mijn kamer nog opruimen en mijn kwasten wassen en een aantal artikelen vooruit schrijven voor komende week.

Wanneer heb je voor het laatst gehuild?
Pfoe dat zou ik me zo niet meer kunnen herinneren eerlijk gezegd. Opzich huil ik vrij snel dus het zal niet zo super lang geleden zijn.

Alívio Imediato

Wat is je perfecte pizza?
Een pizza peperoni met extra veel peperoni en lekker veel pepertjes. Heerlijk! Ook vind ik pizza salami wel heel erg lekker!

Wat vind je lekkerder, hamburgers of cheeseburgers?
Hamburgers. Ik hou helemaal niet zo van kaas. Meestal neem ik bij de Macdonalds een hamburger plain omdat ik ook eigenlijk niet hou van al die sausjes en dergelijke. Heel simpel eigenlijk.

Heb je wel eens een nacht doorgehaald?
Nee echt nooit eigenlijk. Ik ben wel eens laat gaan slapen ofcourse, maar nooit heel de nacht opgebleven. Ik val altijd vrij snel in slaap en ik heb m'n slaap ook echt hard nodig anders ben ik de volgende dag niet uit te staan haha.

Untitled

Wat voor kleur ogen heb je?
Ik heb hele donkerbruine ogen.

Proef jij het verschil tussen Pepsi en Coca Cola?
Ja ik proef het eigenlijk wel maar ik vind beide even lekker. Het smaakt allebei naar cola op een andere manier, ik vind het niet zo een big deal.

Dat was het dan alweer, de 25 questions TAG. Als je 'm ook doet of gedaan heb laat het dan vooral weten!

1 opmerking: