donderdag, november 21

TBS Shea Body Whip


Vandaag heb ik voor jullie een review van deze heerlijke The Body Shop Shea Body Whip. Dit is een heerlijke bodylotion die naar de bekende geur van TBS Shea ruikt. Dit is mijn favoriete geur van hun en een van de enige producten die ik nog niet had van de collectie.
De Body Whip zit in een redelijk grote flacon van 250 ml met een pompje. Het pomp systeem werkt erg fijn en hygiƫnisch. Er komt precies zoveel uit als je wilt. De substantie van de body whip is ook fijn. Het is namelijk niet zo dun als die van een body lotion, maar ook weer net niet zo dik als die van een body butter. Het is een heel erg fijn product voor als je huid niet extreem droog is, maar je net wat meer wilt dat een lotion.

Ook ruikt de body whip erg lekker. Dat was natuurlijk geen verrassing aangezien het mijn favoriete variant is, maar wel een pluspunt. De body whip is niet super dun, maar trekt wel redelijk snel in. Je hoeft geen half uur te wachten met je aan te kleden na het douchen.


Een ander heel erg leuk puntje aan deze Shea body whip is dat ie Fair Trade is. Ik vind dit toch altijd wel iets belangrijks. Ookal is het dan niet het goedkoopste product, je weet wel dat de mensen een eerlijke prijs kregen voor hun product.

Ik vind de body whip echt geweldig. Ik gebruik 'm ook echt vaak. Als ik niet kan kiezen welke bodylotion, butter of whip ik zou gebruiken, neem ik meestal deze. Het is toch wel een deel van mijn dagelijkse routine. De Body Whip is super fijn en zeker een aanrader. Hij kost €10,- euro en is te koop bij The Body Shop en online. Het is niet super goedkoop, maar wel superfijn!

2 opmerkingen:

  1. Ik ben zelf meer fan van de eenhoorn versie erg verfrissend is die ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij klinkt echt fijn. Ik houd van TBS producten:)

    BeantwoordenVerwijderen