zondag, november 24

8 Reasons to love this time of year.


Untitled

De herfst is weer begonnen en de winter zit er weer aan te komen. Voor de een is dit een enorme teleurstelling, voor de ander een feest. Zelf ben ik dol op het najaar en dan ook met name op de winter. In dit artikel vertel ik jullie 8 reden waarom het najaar zo geweldig is!
Snowflake ❤️

1. Christmas time! Als er iets is waar ik zo enorm gek op ben, is het wel Kerst. De Kerstdagen zijn denk ik wel mijn favoriete dagen van heel het jaar. De sfeer en gezelligheid, de familie en lekker eten, het is gewoon in een woord geweldig. Gezellig met z'n alle bordspellen doen en 's avonds gourmetten. En uiteraard kun je met Kerst compleet los gaan met je mooiste en geweldigste make-uplooks. Hoe kun je daar nou niet dol op zijn?

2. Cozy days. Ik vind het altijd heerlijk als het buiten koud is, sneeuwt, stormt, regent en ga zo maar door. Ik hou ervan om dan lekker op de bank of in bed te liggen met een dekentje, een warm kopje thee en een schaaltje lekkers, gezellig met iemand samen films of series te kijken. De laatste tijd ben ik dol op Modern Family trouwens. Wat is er nou een beter excuus om een Modern Family marathon te houden dan als het buiten koud is?!

Everything is 3D blasphemy.

3. Sweater weather. Iets waar ik heel de zomer al naar heb verlangd zijn m'n heerlijke warme en cozy sweaters. Ik ben dol op sweaters en hoodies en ik kan echt niet zonder ze. Ik kleed me graag zo comfie als het maar kan en in mijn smaak zit er niks comfortabeler dan een heerlijke (oversized) sweater of een lekker dik vest.

4. Hot chocolate and lots of tea. Ik ben dol op thee en warme chocolade melk. In de zomer heb ik er vaak geen zin in omdat ik het al zo warm heb, maar in de winter wil ik niets liever. Ik hou van thuis komen van school op een koude dag en dan lekker in m'n pyjama op de bank met een dekentje een heerlijk kopje warme chocomelk of thee te drinken.

5. Niet zweten. Zweten is iets wat ik echt absoluut niet fijn vind. Natuurlijk vindt niemand het echt prettig, maar ik vind het ook gewoon heel vies en vervelend. Ik word er zelfs soms een beetje geirriteerd van. Daarom ben ik altijd opgelucht als het weer najaar wordt, weg met die hitte, kom maar op met die truien!

Kino, kos, Kathrine... (Ingeborg Gulla)

6. Waking up in a winter wonderland. Wie word er nou niet vrolijk van als ie 's ochtends z'n gordijnen opendoet en heel de straat en buurt is bedekt in sneeuw. Het is niet fijn om in te fietsen, dat geef ik toe maar het is wel prachtig. Ik vind het altijd zo mooi om te zien en zo indrukwekkend. 

7. Christmas shopping. Een van de meest gezellige dingen aan de winter vind ik het kerstshoppen. Heel de stad is versierd met leuke lampjes, overal hoor je leuke kerstliedjes vandaan komen en de winkels liggen vol met prachtige kerstcollecties. 

8. Slapen is zóveel fijner als het niet heet is. Een van mijn meest gehate dingen is slapen als het heet is. Ik kan gewoon niet slapen zonder deken, maar als ik mijn deken over me heen doe wordt het veels te warm. Als het zo koud is vind ik slapen heerlijk. Lekker onder de dekens kruipen en heerlijk in slaap vallen. Loveit.

Dit waren alweer mijn 8 redenen waarom het najaar (eigenlijk vooral de winter) zo geweldig is. Wat is jullie favoriete seizoen?

3 opmerkingen:

  1. Leuke post, ik ben ook best een najaar 'fan'.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb zo zin in de sneeuw die hopelijk gaat vallen!

    BeantwoordenVerwijderen