dinsdag, november 5

Maybelline Color Tattoo


























Vandaag heb ik een review voor jullie over een van mijn favoriete producten van het moment. De Maybelline Color Tattoo. Ze zijn al een lange tijd te koop hier in Nederland, maar sinds kort heb ik pas mijn eerste. Ik heb hem in de kleur On and On bronze. Het is echt een pracht product. Als je meer wilt weten over dit product en swatches wilt zien, lees dan snel verder!





 Het product zit in een glazen potje met een zwart dekseltje. Op de deksel/dop staat onder andere de naam van het product, etc. Door de onderkant van het potje kun je de kleur zien en daar staat het merk en de productnaam op.

Een Maybelline Color Tattoo is, voor de mensen die dit nog niet weten, een cream oogschaduw die heel goed blijft zitten. Je kunt dit gebruiken gewoon als oogschaduw, of als oogschaduw basis, onder je oogschaduw. Er zijn als ik het goed heb 5 kleuren in Nederland te koop.



 Hier zie je de kleur nog beter. Het is echt een prachtige bruine kleur met een subtiele maar toch hele mooie shimmer. Door de shimmer vind ik deze kleur alleen maar mooier. Het is een perfecte kleur voor onder je oogschaduw op je ooglid om het wat intenser te maken.

Ik merk dat als ik dit product onder mijn ooglook gebruik, mijn ooglid kleur een stuk beter zichtbaar word. Ik heb namelijk vaak het probleem dat de kleuren op mijn ooglid amper zichtbaar zijn of heel snel vervagen. Door dit product zie je ze een stuk beter. Ook blijft de look gedurende dag echt perfect zitten. Het gaat geen kant op. Met dit product creast mijn oogschaduw veel minder snel dan als ik alleen een oogschaduw primer zou gebruiken!


 Zoals je ziet op de foto hierboven geeft de oogschaduw erg veel kleur af. Ook zie je hoe mooi de glans is die erin zit. Ik vind het echt een van de mooiste oogschaduws die ik heb in mijn collectie. Het is een perfect kleurtje voor iedere dag.

Ik ben echt super tevreden over de Maybelline Color Tattoo en ik zou er zeker nog meer willen. De Color Tattoos zijn te koop in drogisten en kosten €10,49. Niet heel duur voor zó een geweldig product. Ik ben er fan van!



3 opmerkingen:

  1. mooi! Ik heb een goude color tattoo in eternal gold :) Heb er ook een reviewtje van staan ergens. Mooie foto's heb je gemaakt x Jana

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hem ook! Hij is super fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind hem heel erg mooi! Het lijkt me inderdaad een mooie oogschaduw voor dagelijks gebruik, ik zou hem graag nog een keer aanschaffen. x

    BeantwoordenVerwijderen