zaterdag, november 30

NEW IN: New CID cosmeticsVandaag kreeg ik een erg leuk pakketje binnen. Namelijk mijn bestelling van Lookfantastic.com. Ik vond een prachtig palette en kreeg daar ook nog eens een lipproduct bij! Ik heb 'm nog niet kunnen gebruiken, dus dit word geen review maar ik wou 'm gewoon heel graag laten zien!
Dit is een overview van alle prachtige kleurtjes uit het palette. De kleurtjes zijn erg neutraal en draagbaar voor iedereen. In het palette zitten 10 prachtige kleurtjes, een zwart oogpotlood en een mini kwastje. Ook zit er een spiegel in de deksel, super handig!
Het was best moeilijk de kleurtjes er goed op te krijgen, zeker nu het zo snel donker is! Toch geeft deze foto een redelijk duidelijk beeld ervan. Wat ik mooi vind aan het palette is dat er een goede afwisseling is tussen matte en shimmery kleurtjes.

De kleurtjes zien er erg goed uit en zijn eigenlijk allemaal perfect draagbaar. Het is een soort van Naked palette maar dan net ietsjes anders! De verpakking is verder vrij simpel. Een witte doos met de naam van het merk erop. Dat had wel iets leuker gekund nietwaar?

Het New CID Cosmetics Natural Wardrobe Palette kost €29.29 en is te koop via onder andere www.lookfantastic.com


Dit is het lipproduct. Het heet de Three In One Lip Wand/ Het is een set met een lippotlood, een lipstick en een lipgloss in een. Allemaal van zelfde kleur! Super handig dus, zo hoef je niet alles los te kopen. Wat ook heel handig is, is dat het allemaal aan elkaar kan. Zo heb je een lange 'staaf' waar al de 3 lipproducten die je nog hebt inzitten.

Dit product kreeg ik gratis bij mijn bestelling. Waarom precies weet ik niet maar ik ben er wel erg blij mee. Al draag ik niet vaak felle kleuren vind ik dit toch een erg mooi product.

De New CID Cosmetics Three In One Lip Wand kost €18,61 en is te koop via onder andere www.lookfantastic.com.

Als jullie het leuk vinden om reviews over deze producten te lezen en swatches laat het dan zeker weten! xoxo

1 opmerking:

  1. Het ziet er allemaal wel leuk uit! Ik had ooit eens een lipgloss, nagellak & primer van dit merk gekregen bij een bestelling op lookfantastic.com, best wel leuke producten :)

    BeantwoordenVerwijderen