donderdag, november 28

Revlon Gentle Toner


 Afgelopen weekend kwam ik bij de Kruidvat een aantal Revlon huidverzorging producten tegen. Ik besloot de Gentle Toner mee te nemen om uit te testen!
De Revlon Gentle Toner is een grote fles met een waterig vloeistofje erin. Het zorgt ervoor dat je gezicht mooi schoon word en je makeup er goed vanaf gaat. In de fles zit 400 ml toner. Een goede hoeveelheid, die gaat tenminste niet zo snel op! De fles is half doorzichtig en er zit een roze oranje achtig vloeistofje in. De verpakking ziet er heel chique en clean uit, het geeft me wel een luxe gevoel!Wat ook heel leuk is, is dat de verpakking werkt met een pompje. Dit is ten eerste heel hygiënisch, en ten tweede geeft het een extra luxe uitstraling. Mijn eerste gedachte erbij was toch niet al te positief. De vloeistof is namelijk heel waterachtig, dan werkt een pompje niet heel erg handig dacht ik. Toch viel dat mee. Natuurlijk moet je voorzichtig zijn, maar er is goed mee te werken. Je kunt goed doseren en je knoeit niet veel als je het goed doet!

Wat ik ook een plus vind is dat je het pompje 'op slot' kunt draaien. Dit is heel erg handig als je 'm meeneemt op vakantie of als je ergens gaat logeren. Hoe vaak komt het wel niet voor dat er weer eens iets gaat lekken in je tas? Met dit product gebeurd dat gelukkig niet!De toner is geschikt voor elk huidtype. Het is namelijk een hele 'gentle' toner. Hij is totaal niet aggresief en je huid voelt niet trekkerig aan na gebruik. Ondanks dat ik een vette huid heb kunnen sommige producten ervoor zorgen dat m'n huid heel vervelend en trekkerig aanvoelt. Bij dit product heb ik dat niet. Het zorgt er wel voor dat mijn makeup er snel vanaf gaat en dat mijn huid schoon aanvoelt. Ik gebruik dit product iedere ochtend en soms ook 's avonds. Ik gebruik het soms zelfs in plaats van mijn geliefde Bioderma!

Wat ik ook super vind aan deze toner is dat hij zo lekker ruikt! Hij ruikt naar van die heerlijke luxe ouderwetse crèmes die mijn oma vroeger altijd gebruikte. Ik vind het echt een heerlijke en classieke geur. Super!

Deze Revlon gentle toner is echt een favoriet geworden. Ondanks dat ik hem pas een paar dagen heb vind ik 'm al geweldig. Hij is zacht voor de huid maar werkt toch erg goed. Het is zeker een aanrader en zeker voor de prijs. Ik kocht hem bij de Kruidvat voor maar €4,-. Ik ben benieuwd naar de andere Revlon huidverzorging producten!

2 opmerkingen:

  1. Klinkt heel erg positief! Ik gebruik at the moment geen toner, ik ga eens kijken bij de Kruidvat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat er bij ons nergens iets van revlon te vinden is !Lijkt me echt een tof product x Jana

    BeantwoordenVerwijderen